محل تبلیغات شما

بازدید کنندگان سایت خود را فراری ندهید!

آیا تا به حال از خود پرسیده اید که کاربران با چه انگیزه ای از سایت شما دیدن می کنند؟ ممکن است این کار به دعوت شما صورت گرفته باشد و یا اینکه کاربران از طریق موتورهای جستجو، سایت شما را پیدا کرده باشند. ولی در هر صورت ، این افراد برای به دست آوردن اطلاعات مورد نیاز خود و یا آگاهی از زمینه های فعالیت شرکت شما ، وارد سایت تان می شوند. پس بهتر است کاری کنید که رضایت آنها جلب شود.

 

ظاهر یک سایت

ظاهر وزیبایی یک سایت از اهمیت بالایی برخوردار است .باید کاری کنید که بازدیدکنندگان سایت شما، مطالب آن را بخوانند و به بخشهای مختلف سایت شما مراجعه کنند . گاهی اوقات اشتباهات و قصور ما در طراحی صفحه وب ، باعث می شود که بازدیدکنندگان ظرف مدت کمتر از 20 ثانیه سایت شما را به قصد بازدید از سایت های دیگر ترک کنند.

 

مواردی که باعث فرار بازدیدکنندگان می شود

1- هرگز از پس زمینه های شلوغ استفاده نکنید - دراین حالت متن شما در داخل پس زمینه گم میشود و خوانایی خود را از دست می دهد و نهایتا باعث خستگی و فرار بازدیدکنندگان میشود.

2- پس زمینه های سیاه که متن آن به رنگ آبی و یا ارغوانی است ، مناسب نیستند. ترکیب رنگهای مزبور خیلی سریع چشم را خسته می کند و نهایتا منجر به ترک سایت می شود.

3- سعی کنید که از پس زمینه های کاملا سفید که نوشته های به صورت برجسته باشد ، کمتر استفاده کنید .ترکیب مزبور نیز مشکلات قبلی را دارد.

4- رنگ متن خود را هرگز نزدیک به رنگ پس زمینه انتخاب نکنید.

5- از درج متن هایی با فونت خیلی درشت یا خیلی ریز خودداری کنید.

6- خواندن متن های پاراگراف بندی نشده و خیلی طولانی ، خسته کننده است .سعی کنید متون خود را به صورت پاراگراف بندی شده و خلاصه ارائه دهید.

7- سعی کنید از طراحی صفحات وبی که صرفا حاوی انیمیشن های تبلیغاتی هستند اجتناب کنید .این کار باعث نیتی بازدید کنندگان می شود.

8- صفحاتی که در آنها به شدت از تصاویر گرافیکی استفاده شده و فاقد متن معرفی سایت هستند، از لحاظ اصول طراحی صفحات وب ، غیر منطقی محسوب می شوند.

 

نکاتی در باب توجه بازدید کنندگان

1- سعی کنید محتوای سایت خود را تا آنجا که امکان دارد ، به صورت مختصر و مفید تدارک ببینید و پیام خود را تا آنجا که امکان د ارد به صورت ساده و روان به مخاطبین خود ارائه دهید.

2- متن و یا محتوای سایت خود را به بخشهای موضوعات مختلف ، تفکیک کنید.

3- برای هر بخش یک عنوان جداگانه در نظر بگیرید و اندازه فونت آن را لااقل یک درجه از متن درشت تر انتخاب کنید .

4- سعی کنید که رنگ پیوندهای موجود در مقالات شما از رنگ سایر متون ، متمایز باشد.

5- از طریق ویراستار HTML خود ، گرامر و دیکته لغات موجود در صفحه وب خود را کنترل کنید. از سایت های online که غلط املایی، مدت زمان بارگذاری و یا اشکالات html را کنترل و مرتفع می کنند ، بهره بگیرید.

6- قوانین کپی رایت را در نوشته های سایت خود را راعایت نمایید.

10 ترفند کاربردی در اینترنت در ویندوز

کدجاوا خوش آمدید گویی وبلاگ و سایت

چک کردن G-Mail به صورت آفلاین

سایت ,، ,های ,متن ,پس ,زمینه ,خود را ,سعی کنید ,پس زمینه ,و یا ,سایت شما

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هیات کوهنوردی و صعود های ورزشی آمل منطقه آزاد پیشخوان شهرداری مشهد sioperlito دانلود آهنگ جدید معرفی تولید کننده انواع مکنده لاستیکی یا ساکشن پنوماتیک یا قاب پک لاستیکی دست نویس بازرگانی شال و روسری فرزین زندگی نوین ایل بزرگ بهمئی